YLEISTÄ

Otamme yksityisyydensuojan vakavasti ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi, kun vierailet nettisivuillamme. Alla informoimme sinua siitä, mitä tietojasi säilytämme, kun käytät nettisivujamme. Kerromme myös, miten tietojasi käytetään. Jos sivustomme sisältää linkkejä, jotka vievät sinut toisen palveluntarjoajan sivustolle tai sovellukselle, tietosuojakäytänteemme eivät sovellu tällä sivustolla/sovellukselle.

Kun avaat nettisivumme saadaksesi inspiraation tulevasta tilauksestasi, mutta et rekisteröidy asiakkaaksi tai tee tilausta, keräämme sinusta seuraavia henkilötietoja: Laite-tunnus, käyttöjärjestelmä ja vastaavat versiot tai laitteen tunnisteet. Aika, päivämäärä ja nettisivuston käytön kesto, alkuperä, vastaava IP-osoite ja muu protokollatieto.

Hyväksymällä nämä tietosuojakäytänteet hyväksyt samalla sen, että Ravintola Pizzeria Lutakko Oy (Y-tunnus: 2549394-8) kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi tietosuojasääntelyn / Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja seuraavien ehtojen mukaisesti.

REKISTERINPITÄJÄ

Ravintola Pizzeria Lutakko Oy (Y-tunnus: 2549394-8)
Schaumaninpuistotie 10,
40100, Jyväskylä

Sähköpostiosoite: info@pizzeriabest.com

REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri

TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄSITTELY

Me kirjaamme jokaisen kotisivulle ja/tai verkkokauppaan tallennetun tiedoston, käyttökerran ja tiedustelun. Tallennamme tietoja järjestelmään liittyviin ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tallennettavia tietoja ovat: selaimen tyyppi/versio, käytössä oleva käyttöjärjestelmä, viite-URL (sivu, jolla on käyty viimeksi), tiedustelevan tietokoneen isäntänimi (IP-osoite), palvelintiedustelun aika. Muita henkilötietoja tallennetaan vain, jos sinä annat tietoja vapaaehtoisesti, esimerkiksi tehdäksesi tilauksen tai rekisteröityäksesi.Tietojen keräämisestä vastuussa oleva toimisto: Surmeli: Lehtorannantie 8 A 8 40520 Jyväskylä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilö on muodostanut asiakassuhteen pizzeriabest.fi online-palvelun:ään joko tilaamalla yrityksen tuotteita ja palveluita tai rekisteröitymällä asiakkaaksi. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan valtuuttama toimeksianto tai suostumus sekä tietyissä tapauksissa viranomaisen määrämän lainsäädäntöön perustuvan velvollisuuden täyttäminen. Henkilötietoja kerätään, jotta asiakkaalle voidaan tuottaa palveluita.
Henkilötietojen käyttötarkoitukset:
– asiakkaan tunnistaminen sekä käyttöoikeuksien hallinta
– tilausten välittäminen ravintolalle asiakkaan lukuun
– asiakassuhteen ylläpitäminen, analysointi sekä asiakassuhdeviestintä
– palveluiden kehittäminen, raportointi (mm. tilaushistoria) sekä personointi
– väärinkäytösten estäminen; ja
– markkinointi (asiakkaan erillisen suostumuksen mukaan)

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilötiedot:
– henkilön etu- ja sukunimi
– sähköpostiosoite
– osoitetiedot
– asiakasnumero
– puhelinnumero
– IP-osoite
– asiakkaan mahdolliseti tallentamat maksuvälinetiedot
Tilaustiedot:
– tilatut tuotteet
– tuotteiden kustomoinnit
– tilauksen summa
– tilauksen vastaanottanut ravintola
– tilauksen toimitusosoite
– toimitustapa
– tilauksen maksutapa
– tilauksen ajankohta
– asiakkaan mahdollisesti antamat tilauksen lisätiedot (esim. ovikoodi)
– IP-osoite
– selaimen tunniste (user agent)
– asiakaspalvelutilanteessa mahdollisesti syntyneet nauhoitteet
TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Ravintola Pizzeria Lutakko Oy (Y-tunnus: 2549394-8):n käytössä, paitsi Ravintola Pizzeria Lutakko Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Ravintola Pizzeria Lutakko Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole PRavintola Pizzeria Lutakko Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

TIETOJEN SÄILITYSAIKA

Henkilörekisterissä voidaan henkilötietojasäilyttää niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterinpitäjän toiminnan kannalta.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Ravintola Pizzeria Lutakko Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Ravintola Pizzeria Lutakko Oy :n salasanasuojatulla palvelimella.

OIKEUS TIETOJEN POISTOON

Sinulla on oikeus pyytää tallennettuja tietojasi koskevaa maksutonta tietoa, korjauksia, estämistä ja mikäli sovelletaan, tietojen poistamista. Lähetä pyyntösi meille postitse tai sähköpostitse. Me poistamme tietosi, jos kumoat suostumuksesi, jos tiedot eivät enää ole olennaisia sitä tarkoitusta varten, mihin ne on tallennettu, tai jos laki kieltää tietojen tallentamisen.